Pensaments casuals i causals d'un entre tants

Pensaments casuals i causals d'un entre tants

dijous, 20 d’octubre del 2011

Tanca/Obri


Estic compungit, astorat, trist. No em sé avenir a un esdeveniment que afectarà d’una manera o altra la meua vida diària.
Dilluns que ve, el Mercadona al que vaig dia sí, dia també ( farà ara uns 3 anys) tindrà les seus portes tancades. El nou macro Mercadona que obrirà dilluns vinent les seues portes als afores del poble on visc ha fet que aquest xicotet supermercat que el tenia a cinc minuts de casa i al que anava a peu i amb el carret de la compra haja de baixar la persiana.
No sóc l’única persona que s’ha queixat d’aquest trist esdeveniment. La gent comenta, parla, xerra sobre el tancament i sobre la “putada” que els faran en traslladar-lo tan lluny del centre del poble. Al cap i a la fi, tant a mi com a la gent del poble, ens agrada poder anar a comprar a peu, amb tranquil·litat, passejant, sense presses. Les presses són per a la gent d’hipermercats.
Ja sé que el nou supermercat serà molt més gran, molt més modern, molt lluminós, amb moltes places d’aparcament… Però, això no és per mi el més important, i tampoc per a la gent amb qui he parlat. Ens haurem de conformar i anar en cotxe al nou Mercadona.
Per cert, el primer establiment Mercadona que es va obrir al món allà pels anys huitanta va ser al meu poble, Sueca. I ja veieu com ha anat expandint-se per la pell de brau…
Dilluns que ve anirem en cotxe a veure el nou Mercadona i enyoraré l’antic, destartalat, xicotet i familiar supermercat on anava a comprar carret en mà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada